Sysslar du med 3pl e-handel? Då kan det kanske vara så att du har behov av viss hjälp. Det kan vara att du har behov av att paket eller brev ska distribueras på ett bra sätt. Det är då du kan använda dig av ISY. De har stor erfarenhet av detta så väl som e-handel och 3pl. Varje dag så kan paket levereras från dem till ett utlämningsställe eller direkt till en kund. Dessa kommer fram snabbt och smidigt. Det innebär korta leveranstider, vilket gör alla nöjda. 

Paketen du skickar med detta företag är alla spårbara och aviseringar sker via sms ut till kunderna. Du kan även få tillgång till samdistribution som sparar in kostnader.

Få hjälp med tredjepartslogistik för din e-handel

Att som företag ta hjälp av ett annat företag med sin e-handel via 3pl kan underlätta mycket. Det när det kommer till 3pl för e-handel så innebär det att en tredje part kan ta hand om vissa delar för er som företag. ISY har en mängd tjänster inom 3pl som omfattar dels e-handel men även andra saker. De kan erbjuda flera olika upplägg som alla är smidiga så väl som att de är kostnadseffektiva. Det är bra för alla parter. 

​Om det är så att du har ett företag som har behov av en bra logistiklösning så kan du vända dig till detta företag. Du kan läsa mer om detta på deras hemsida, eller kontakta dem direkt för att ha en diskussion helt förutsättningslöst.